Stolac na čekanju

SIP još nije donio odluku o izborima u Stocu

Vijesti / Flash | 06. 10. 2016. u 14:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine još nije donijelo nikakvu odluku vezano za ponavljanje izbora u Stocu jer se za to nisu stekli uvjeti'', rekla je glasnogovornica Maksida Pirić novinarima nakon današnje sjednice SIP-a u Sarajevu.

Pirić podsjeća da je jučer održan sastanak sa članovima Općinskog izbornog povjerenstva iz Stoca, kada je dogovoreno da stolačko povjerenstvo održi sjednicu i nakon toga izvijesti SIP da li njeni članovi žele nastaviti rad kao sudionici Općinskog izbornog povjerenstva.

Izbori u Stocu prekinuti su zbog incidenta 2. listopada, kada su održavani lokalni izbori u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Na sastanku s predstavnicima SIP-a, jučer su bili članovi stolačkog izbornog povjerenstva Ivan Perić, Avdo Jaganjac i Meliha Kapor.

Jaganjac je nakon toga novinarima rekao da im je SIP ostavio mogućnost da se pismeno izjasne žele li biti dio nastavka izbornog procesa u Stocu.

Kako je Jaganjac rekao, izjašnjenje je trebalo dati danas do 10 sati, ali glasnogovornica SIP-a Maksida Pirić nije potvrdila taj rok.

Još nije prošao današnji dan, kazala je povodom toga ona.

Kopirati
Drag cursor here to close