Podrška iz Srbije

Šešelj: Glasujte za Trumpa, glasajte za budućnost Srbije

Vijesti / Flash | 17. 08. 2016. u 10:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pristalice Srpske radikalne stranke okupile su se danas u blizini Predsjedništva Srbije kako bi izrazile negodovanje zbog dolaska potpredsjednika SAD Josepha Bidena u Beograd, jer je Biden, kako je lider stranke Vojislav Šešelj izjavio, 'opoganio' svetu srpsku zemlju.

On je ocijenio da srpski narod ne voli Bidena, da ga mrzi, da pamti njegovu ulogu u bombardiranju Srbije 1999. godine kao i zalaganje za neovisnost Kosova.

"Takav zločinac opet ovdje uživa državne počasti", rekao je Šešelj i poručio da je Biden arhineprijatelj srpskog naroda, kojeg je nazivao ubojicama djece, silovateljima, nepismenim degenericima, agresorima.

Šešelj je na skupu pozvao i sve Srbe u SAD da na izborima daju glas za kandidata Republikanske stranke Donalda Trumpa, piše N1.

"Glasajte za Trumpa, glasajte za budućnost Srbije", rekao je on. Prema Šešeljevim riječima, Trump je jedan od rijetkih koji su tražili ispriku Srbiji.

"On je prijatelj Rusije i želi sporazume sa Rusijom... Glasajte za njega, jer je prijatelj srpskog naroda. Trump je jedini koji može uništiti sve zakulisne radnje, on to može i uvjeren sam da će u tome uspjeti .. On je iskren, častan, donosi mir i ponos Americi", rekao je Šešelj.

Okupljenima su podijeljene majce s likom Donalda Trumpa.

Kopirati
Drag cursor here to close