Mirsad Ćatić

Securitas se ispričao Vučiću

Vijesti / Flash | 21. 07. 2015. u 08:41

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor agencije Securitas, Mirsad Ćatić, ispričao se premijeru Srbije Aleksandru Vučiću zbog napada u Potočarima rekavši kako mu je žao zbog svega što se dogodilo 11. srpnja u Potočarima.

''Žao mi je, spreman sam uputiti ispriku i ispričavam se premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i javnosti u Srbiji, prije svega kao čovjek, ali kao Bošnjak i državljanin BiH i netko tko je često u Beogradu, tko je godinama poslovno u Srbiji, u kojoj imam veliki broj prijatelja", rekao je Ćatić.

Iako je dovođen u vezu s napadom na Vučića, istaknuo je kako niti radnici Securitasa, niti on osobno nisu krivi za taj incident, prenijela je Srna.

"Kao privatna agencija nismo sudjelovali u osiguranju komemoracije, samo smo pomogli održavanje ovog događaja tako što smo našim zaposlenima dozvolili da budu redari, a oni su tamo bili pod zapovjedništvom nadležnih državnih institucija", rekao je Ćatić.

Prema njegovim riječima ta firma nije bila uključena u procjene sigurnosne situacije i potencijalnih rizika u Potočarima, već su to radile nadležne državne službe.

Dodao je kako nije upoznat s eventualnim postojanjem plana za napad na srpskog premijera i poručio da se iskreno nada da će napadači na premijera što prije biti otkriveni i privedeni pravdi.

Kopirati
Drag cursor here to close