Uštede i petice

Sebija se hvali: Uštedjela 300.000 i najbolje zna ćirilicu

Vijesti / Flash | 03. 02. 2017. u 07:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mi smo štedjeli pacijente, ali ne na njima. Sve nabavke moramo raditi po striktnom Zakonu o javnim nabavkama'', izjavila je Sebija Izetbegović gostujući na Federalnoj televiziji.

Rekla je kako se nje plaše samo neradnici, te da se njoj u javnosti pridaje prevelika i nepotrebna pažnja.

''Ne zaslužujem to, radim uspješno svoj posao. Mislim da treba raditi vrijedno i dobro'', kazala je Izetbegović te pojasnila kako KCUS ima vrlo staru opremu za liječenje pacijenata, da je do sada vraćeno više od 63 milijuna KM.

''Vraćali smo dugovanja čak iz 2013. godine jer su nam dobavljači rekli da će obustaviti suradnju. Ponašali smo kako se doktori ponašaju u vanrednim situacijama. Ja sam vjerojatno doživljena kao striktna osoba. Nisam štedjela sebe pa ni druge. Vrlo smo ponosni na uštede. Napravili smo samo 300.000 na kabinetu generalne direktorice. Na voznom parku smo napravili više od 50.000 KM. Sada naši vozači i automobili služe samo za prijevoz pacijenta'', rekla je Izetbegović.

Poručila je, između ostalog, kako se neće ispričati zbog ekavice kojom je govorila nakon što joj je novinarka s Al Jazeerae postavila pitanje govoreći ekavicom.

''Jako dobro pazim što ću reći. Nisam osoba koja se izvinjava. Novinarka se obratila na ekavskom, ja to nisam smatrala provokacijom i odgovorila sam joj na ekavskom. Rođena sam u Podgorici, prvo sam naučila ćirilicu. Imala sam pet jer sam najbolje znala ćirilicu kad sam došla u Sarajevo'', kazala je Izetbegović na Federalnoj televiziji.

Kopirati
Drag cursor here to close