Orkestrirana kampanja

SDP BiH osudio pisanja Dnevnog avaza

Vijesti / Flash | 17. 04. 2014. u 19:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SDP BiH osudio je ''početak orkestirane medijske kampanje Dnevnog avaza protiv SDP-a BiH i članova ove stranke u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti'', jedan je od zaključaka sa sjednice Predsjedništva ove stranke.

Članovi Predsjedništva pozdravili su nedavne pozitivne poruke sa susreta ministara vanjskih poslova članica Europske unije u Luksemburgu, vezane za ekonomske i ustavne reforme u BiH.

Također su pozdravljeni i napori Europske unije o podršci našoj zemlji na putu k EU, koji ulivaju optimizam i daju novu nadu za budućnost BiH.

Na sjednici je razmatrana i aktualna politička situacija u našoj zemlji te je dana puna podrška aktivnostima Vlade FBiH, posebno na formiranju liste sumnjivo privatiziranih poduzeća, gdje su od nadležnih tužiteljstava zatražene informacije o istragama u sumnjivim privatizacijskim slučajevima.

Na sjednici su obavljene pripreme za održavanje sjednice Glavnog odbora SDP-a 24. travnja, a Predsjedništvo je Programsku konvenciju, održanu 29. ožujka, ocijenilo izuzetno uspješnom.

''8.000 prisutnih članova i simpatizera dokaz je da je SDPBiH i dalje jedna od najjačih političkih snaga u BiH i regiji'', priopćeno je iz stranke Zlatka Lagumdžije.

Upravo je spomenuta konvencija bila predmetom ismijavanja u Dnevnom avazu, a Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a BiH javno je na stranačkom skupu u Zenici prozvao SDP-ov skup zbo mjesta održavanja i malog broja sudionika.

Kopirati
Drag cursor here to close