Granična policija BiH

Sastanak rukovoditelja Granične policije BiH

Vijesti / Flash | 26. 03. 2015. u 12:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor Granične policije BiH, Zoran Galić, zamjenik direktora Zijad Srabović i pomoćnik direktora za organizaciju i operacije, Žarko Laketa su danas u Glavnom uredu održali sastanak sa načelnicima terenskih ureda Granične policije BiH Jug, Zapad, Sjeverozapad, Istok, Sjeveroistok i za aerodrome, Središnjeg istražnog ureda i savjetnicom direktora, Amrom Aljić.

Na sastanku je tematizirano stanje kriminaliteta u prva tri mjeseca 2015. godine. Razmatrani su modaliteti unapređenja operativnog rada Granične policije BiH u cilju  povećanja rezultata u borbi protiv svih vrsta prekograničnog kriminala.

Tijekom sastanka su također analizirane ocjene rada policijskih službenika u 2014. godini. 

Direktor Galić danas je u Glavnom uredu primio Zorana Smitala, člana Upravnog odbora IPA BiH iz Zapadnohercegovačkog kantona.

Isti dan se u  Glavnom uredu Granične policije BiH održava Upravni odbor bosanskohercegovačkog ogranka Međunarodnog policijskog udruženja (IPA) koje broji više od 400.000 službenika u 63 zemlje svijeta.

Direktor Zoran Galić je ovom prilikom istaknuo da će Granična policija BiH kao i u dosadašnjem periodu potpuno podržavati razvoj ove strukovne nevladine organizacije koja bh. policajcima otvara vrata diljem svijeta u vidu profesionalnog usavršavanja, natjecanja koja unapređuju prijateljske odnose i uopće obogaćuju život svakog policijskog službenika.

Kopirati
Drag cursor here to close