Trgovina utjecajem

Sarajlić: Ovo što mi se stavlja na teret nema smisla

Vijesti / Flash | 10. 03. 2017. u 16:46 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik SDA Asim Sarajlić izrazio je nadu da će imati prilike dokazati svoju nevinost na Sudu nakon što su postupajuće tužiteljice Tužiteljstva KS podigle optužnicu protiv Amira Zukića, Safeta Bibića, Senada i Nedžada Trake, Ramiza Karavdića, Eseda Džananovića, Asima Sarajlića, Mirsada Kukića i Seida Fazlagića zbog primanja nagrade ili drugog oblika koristi utjecajem.

Asim Sarajlić i Mirsad Kukić terete se da su koristeći svoj položaj posredovali prilikom zapošljavanja, čime su počinili kazneno djelo primanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu utjecajem.

''Ovo što mi se stavlja na teret uopće nema smisla i smatram da u mom slučaju nema kaznenog djela'', naglasio je Sarajlić novinarima.

Kao osumnjičeni u ovom postupku dao je izjavu u Županijskom tužiteljstvu prije desetak dana, te, kako kaže, još uvijek vjeruje da pravosudni organi rade u skladu sa zakonom i da vrlo svjesno obavljaju svoju funkciju.

''Također, nadam se da su svjesni i odgovornosti u pokretanju ovog postupka. Rado ću se odazvati svakom pozivu Tužiteljstva jer imam posebnu želju da dokažem svoju nevinost'', poručio je Sarajlić u izjavi za medije nakon što je za navedenu optužnicu saznao na sjednici Glavnog odbora Stranke demokratske akcije, koja je u tijeku Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close