Drama u središtu grada

Sarajevo: U stanu eksplodirala plinska boca, poginule dvije osobe

Vijesti / Flash | 06. 02. 2017. u 09:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe smrtno su stradale u požaru u sarajevskoj ulici Geteova na broju 2 na Alipašinom Polju, prema informacijama s kojima raspolaže s terena Zavod za hitnu medicinsku pomoć Sarajevske županije, potvrdila je dežurna liječnica u Hitnoj pomoći SŽ prim. dr. Jasmina Hanjalić.

Poginuli su žena Š.R. i muška R.V. u stanu u kojem je došlo do požara.

''U konačnici imamo za sada dvije smrtno stradale osobe u stanu gdje je došlo do požara. A prema informacijama s terena naše tri ekipe još uvijek zbrinjavaju ozlijeđene od trovanja ugljenmoniksidom'', kazala je prim. dr. Hanjalić.

Navela je da je ozlijeđeno sedam - osam osoba koje su se otrovale ugljenmoniksidom kojima se ukazuje pomoć, a dvije osobe su imale tegobe zbog povišenog krvnog tlaka i gušenja.

Eksplozija plinske boce u stanu na 11. katu u stambenoj zgradi u sarajevskoj ulici Geteova na broju 2 na Alipašinom Polju desila se jutros u 08.55 sati.

U stanu je eksplodirala plinska boca, a eksplozija je izazvala požar koji gase pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Sarajevske županije. (PVBKS).

Iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) KS za Klix.ba su kazali da su dojavu o požaru u C-fazi na Alipašinom Polju dobili u 8:55 sati i da se u stanu u to vrijeme nalazilo nekoliko osoba.

Prema informacijama sa terena, požar se proširio i na susjedne stanove.

Kopirati
Drag cursor here to close