Svakodnevica bh. društva

S diplomom fakulteta u kamion pa u inozemstvo

Sve je više zainteresiranih za polaganje vozačkog ispita za kamione i autobuse u Bosni i Hercegovini. Mirko Cvjetinović iz Bijeljine završio je ekonomsku školu i godinama je radio u ugostiteljstvu.
Vijesti / Flash | 01. 07. 2019. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S diplomom fakulteta u kamion pa u inozemstvo. To je, nažalost, svakodnevica bh. društva. U autoškolama trostruko je više zakazanih polaganja vozačkog ispita za kamione i autobuse. Ništa bolje nije ni s registriranim prijevoznicima, jer ih je oko tisuću prošle godine firme preregistriralo u drugim zemljama.

Video: S diplomom fakulteta u kamion pa u inozemstvo

Sve je više zainteresiranih za polaganje vozačkog ispita za kamione i autobuse u Bosni i Hercegovini. Mirko Cvjetinović iz Bijeljine završio je ekonomsku školu i godinama je radio u ugostiteljstvu. Sada polaže za kamion, a posao u inozemstvu ga čeka.

U potrazi posla za polaganje vozačkog ispita za kamione prijavljuju se i oni koji su završili fakultete.

Samo u protekloj godini iz BiH u Sloveniju je preregistrirano više od 1.000 transportnih firmi, dok je iz Republike Srpske u zemlje Zapadne Europe otišlo više od 4.000 profesionalnih vozača. Među njima je čak i predsjednik Udruženja prijevoznika Republike Srpske Nikola Grbić.

Kopirati
Drag cursor here to close