Komleks Draževina

Ravnogorski četnički pokret se ispričao ekipama N1 i FTV

Vijesti / Flash | 13. 03. 2016. u 19:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon napada na novinarske ekipe N1 i FTV koji se danas dogodio u Draževini, nadomak Višegrada, na redakcijiski mail televizije N1 stiglo je priopćenje Ravnogorskog pokreta O.O Višegrad, u kojem se ispričavaju novinarima ekipama N1 i FTV na "neugodnostima koje su doživjeli".

Priopćenje vam donosimo u cjelosti:

"Već 20 godina Ravnogorski Pokret Otadžbine Srpke 'OO Višegrad' organizuje pomen i parastos povodom uhićenja đenerala Mihailovića kao i pogibije njegovih pratilaca oficira Vasiljevića, Kovača i Majstorovića 13.03.1946 godine.

Nikad se nije dogodio ni najmanji incident prilikom okupljanja na Trgu Palih Boraca u Višegradu i obavljanje vjerskog obreda u Manastiru Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci (Draževini).

Godinama su bile prisutne razne televizije iz regiona i nikada se nije dogodio bilo kakav incident, ovaj put novinari Federalne Televizije su se blagovremeno najavili i pitali da li mogu da nazoče skupu.

Rečeno im je da je skup javni i otvorenog tipa i da su godinama bile prisutne novinarske ekipe raznih medija. Spomenuti incident u kome nisu bili svjedoci organizatora skupa se dogodio izvan prostora Kompleksa Draževina na magistralnom putu Višegrad - Priboj .

U to vrijeme većina sudionika i organizatori su nazočili parastotsu 600 metara od mjesta događaja.

Prilikom prijave javnog skupa koji je obavljen i opsisan po zakonu navedeno je da svaki sudionik skupa osobno odgovara za svoje postupke i eventualno kršenje javnog reda i mira. Ravnogorski Pokret O.O Višegrad se ispričava novinarima FTV i N1 na neugodnostima koje su doživjeli.

Ravnogorski Pokret O.O.Višegrad".

Kopirati
Drag cursor here to close