Aktivna policij

Rasvijetljene dvije krađe u SBŽ

Vijesti / Flash | 15. 02. 2017. u 10:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Srednjobosanske županije otkrila je počinitelje krađa koje su se dogodile u siječnju i veljači ove godine, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ).

U Vitezu je otkriven izvršitelj kaznenog djela krađe kamionske otvorene prikolice marke „Gorica“, koja je bila parkirana u dvorištu ispred poslovnog objekta, u naselju Divjak u općini Vitez. Krađa je prijavljena 4. veljače. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja kako je izvršitelj navedenog kaznenog djela S.E. (1991.) iz Ilijaša.

Policijski službenici PS Jajce rasvijetlili su krađu mobilnog aparata „Samsung Galaxy“, kja se dogodila krajem siječnja u mjestu Šimića polje u općini Jajce. Izvršitelj ovog kaznenog djela je M.K. (1979.) iz Donjeg Vakufa. Protiv osumnjičenog je podnesen izvještaj nadležnom tužiteljstvu, navodi se u priopćenju.

U biltenu iz MUP-a Srednjobosanske županije navodi se kako je u Novom Travniku u utorak prijavljena krađa vozila marke „VW Golf 2“, registarskih oznaka A40-E-748, koje je bilo parkirano u ulici Ljudevita Gaja u Novom Travniku.

Očevid i druge istražne radnje na pronalasku vozila i otkrivanju izvršitelja poduzimaju službenici kriminalističke policije PU Travnik, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close