Druženje

Ramski HDZ BiH ugostio Čovića: Dužnosnici odigrali nogometnu utakmicu

Vijesti / Flash | 09. 07. 2015. u 11:55 T.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je proteklih mjeseci obilježio nekoliko značajnih obljetnica, jučer je Općinski odbor HDZ-a BiH Rama na Lugu organizirao sportsko-rekreacijsko druženje svoga članstva i stranačkih dužnosnika s viših razina izvršne i zakonodavne vlasti, među kojima je bio i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjednik HDZ-A BiH Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-A BiH i dopredsjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto.

Druženju na Lugu nazočili su i ministar pravde u Vijeću ministara BiH Josip Grubeša, federalni ministar pravde Mato Jozić, predsjednik ŽO HDZ BiH Rafael Gagro, ministri u Vladi HNŽ-a Slađan Bevanda i Oliver Soldo, predstavnici Senata Sveučilišta u Mostaru predvođeni rektoricom prof. dr. sc. Ljerkom Ostojić i prorektorom prof. dr. sc. Vladom Majstorovićem i dekanima nekoliko fakulteta te direktor Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dr. Ante Kvesić, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Članstvo Općinskog odbora HDZ BiH Rama imalo je prigodu upoznati se iz prve ruke s radom stranačkih predstavnika u različitim institucijama, podijeliti s njima svoje viđenje trenutne situacije u BiH, a posebno se razgovaralo o situaciji u toj općini koja je u nekoliko proteklih godina doživljava ekonomski i demografski "debakl".

U sklopu druženja odigravana je nogometna utakmica između predstavnika OO HDZ BiH Rama i članova HDZ BiH s viših razina vlasti, a nakon sportskog dijela programa okupljenima se obratio predsjednik OO HDZ BiH Rama Drago Tule, koji se u svom govoru posebno osvrnuo na rezultate na proteklim općim izborima.

Uz zahvalu svima koji su na bilo koji način doprinijeli izbornoj pobjedi HDZ-a BiH, Tule je posebno zahvalio predsjedniku HDZ-a BiH na ukazanoj podršci koju i svojom nazočnošću dokazuje, ali i pozicioniranjem kadrova OO HDZ BiH Rama na različite odgovorne državne dužnosti, gdje je posebno istaknuta pozicija državnog ministra pravde, što je najviša funkcija koju je itko od kadrova OO HDZ BiH Rama ikada obnašao.

Tule se u svom obraćanju usputno osvrnuo i na nesposobnost aktualne općinske vlasti, a veći dijelom se bazirao na viziju OO HDZ Rama razvoja općine Prozor-Rama.

''Ramski gospodarstvenici su ti koji trebaju biti pokretačka snaga gospodarskog oporavka našeg kraja, a političke strukture trebaju stvoriti odgovarajuće ozračje za ulaganje i gospodarski oporavak, što jamči dolazak i drugih investitora na područje naše općine'', zaključio je Tule, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close