Lažna prijava

Radnica kladionice prokockala 4.000 KM, pa izmislila da je opljačkana

Vijesti / Flash | 05. 05. 2016. u 11:03 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Han Pijesku uhapsila je radnicu tamošnje sportske kladionice jer je prisvojila 4.000 KM, prijavivši policiji da je žrtva razbojništva.

Policija je jučer M.V. u jutarnjim satima zatekla kako leži na podu sportske kladionice, čija vrata su bila poluotvorena.

Tijekom razgovora izjavila je da je u kladionicu ušao maskirani muškarac, te je, najvjerojatnije, pištoljem udario u glavu, nakon čega je pala i izgubila svijest, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo.

Operativnim radom na terenu policijski službenici CJS Istočno Sarajevo i Policijske stanice Han Pijesak došli su do saznanja da je navedena radnica sportske kladionice lažno prijavila izvršenje kaznenog djela razbojništva, kako bi opravdala protupravno prisvajanje novčanih sredstava u iznosu od oko 4.000 KM.

Tijekom kriminalističke obrade osumnjičena je priznala da je lažno prijavila razbojništvo, te da je u proteklom razdoblju prisvojila novac od slot aparata navedene sportske kladionice i koristila ga za igre na sreću.

U tijeku je kompletiranje i dokumentiranje predmeta, nakon čega će protiv M.V. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen izvještaj.

Kopirati
Drag cursor here to close