Mostar

Radmila Komadina ukazala na važnost intersektoralne kohezije

U Mostaru je održan sastanak Lokalne dijaloške platforme na temu: „Suradnja nevladinog i vladinog sektora Grada Mostara prezentiranje djelokruga rada i prepoznavanje ključnih prioriteta“.
Vijesti / Flash | 12. 10. 2021. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / U Mostaru je održan sastanak Lokalne dijaloške platforme

Sastanak Lokalne dijaloške platforme Grada Mostara na temu: „Suradnja nevladinog i vladinog sektora Grada Mostara prezentiranje djelokruga rada i prepoznavanje ključnih prioriteta“, održan je u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici Grada Mostara.

Glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina otvorila je sastanak te ukazala na važnost i značaj intersektoralne kohezije, priopćeno je iz Grada Mostara.

Sastanku su, pored članova i članica Lokalna dijaloška platforma Grada Mostara, prisustvovali predstavnici UNDP-a, projekta „MAKERS“, koji pružaju podršku u radu LDP, kao i članovi povjerenstva Gradskog vijeća Mostara, koje imaju suradnju s nevladinim organizacijama, kako bi ostvarili izravnu komunikaciju s civilnim sektorom grada u cilju podrške u daljnjem radu istih. 

Lokane dijaloške platforme – LDP imaju za cilj osnaživanje mehanizam intersektoralne suradnje, djelovanja na poboljšavanju socijalne kohezije, osnaživanja gradskih mehanizma javnog sudjelovanja, podršci aktivizma u zajednici, jačanju mladih liderki i lidera u zajednicama i šire, promovirajući zajedničko djelovanje i zajedničke ciljeve.

Tama sastanka bila je kroz dijalog i razmjena iskustva identificirati inicijativu/aktivnost jednu od predloženih na prošlom sastanku, u cilju orijentacije i djelovanja rada u idućem razdoblju. Na sastanku su doneseni zaključci, koji će se nakon usuglašavanja uputiti prema izvršnoj i zakonodavnoj vlasti Grada Mostara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close