Banja Luka

Radanović: Snimku sam dobila, snimljena je na javnoj površini

Radanović je u četvrtak navečer rekla novinarima u Banja Luci da je tu snimku ''dobila i nije ju ona snimala, jer da je stajala kraj Karana vjerojatno bi ju primjetio''.
Vijesti / Flash | 03. 01. 2019. u 21:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, potvrdila je da će se u petak odazvati na poziv banjalučke policije, na ispitivanje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila kazneno djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Razlog je, kaže, audio-snimka, navodno, telefonskog razgovora banjalučkog patologa Željka Karana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a koji je Radanović u srijedu objavila u Facebook grupi ''Pravda za Davida''.

Radanović je u četvrtak navečer rekla novinarima u Banja Luci da je tu snimku ''dobila i nije ju ona snimala, jer da je stajala kraj Karana vjerojatno bi ju primjetio''.

Foto: Anadolija / Članovi skupine ''Pravda za Davida'' ispred hrama Hrista spasitelja

''To se dogodilo na javnoj površini pa neka gledaju što će. Slomiti me neće, niti uplašiti'', rekla je ona.

Navela je i da će, ako ih policija ''otjera'' iz dvorišta pravoslavnog hrama, u kojem se okupljaju posljednjih večeri i pale svijeće za Davida Dragičevića, otići ispred katoličke crkve ili džamije.

Policija, iako je bila u blizini, nije reagirala na večerašnje okupljanje članova grupe ''Pravda za Davida'' ispred hrama Hrista spasitelja.

Ranije su upozorili da će, zbog činjenja prekršaja i kršenja zakona, zabraniti okupljanja grupe ''Pravda za Davida''.

Kopirati
Drag cursor here to close