Stotine auta u koloni

Putin u Trebinju podržao Republiku Srpsku

Vijesti / Flash | 09. 01. 2017. u 16:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trobojke, fotografije Vladimira Putina, zastave, pucnjava iz pištolja i tri prsta u zraku, samo su dio dekora koji se mogao večeras vidjeti u Trebinju na proslavi Dana Republike Srpske.

Dio je to manifetacije koja se već drugu godinu zaredom održava u ovom hercegovačkom gradu povodom obilježavanja rođendana Republike Srpske.

I ove godine više stotina automobila i drugih vozila sudjelovalo je u koloni bez kraja koja se provezla trebinjskim ulicama, a na kojima su bila izvješena obilježja manjeg bh. entiteta.

''Kako bi uveličali današnji dan mi smo i ove godine organizirali svečanu kolonu auta sa mnogo zastava Republike Srpske. Mi na svoj način slavimo. Dan Republike Srpske treba da poštujemo zbog naših poginulih boraca i ratnih vojnih invalida koji su živote ugradili u ovu zemlju.

Mi smo zadovoljni kako danas izgleda RS, ali smatramo da se borcima nije dovoljno odužila. Mi želimo više radnih mjesta i bolji život za borce. Ovim danas mi nastojimo na mlađe generacije prenijeti ono što znači RS“, kazao je Predsjednik Boračke organizacije Trebinja Pero Mišeljić, koja je organizator ovog događaja.

U koloni su sudjelovali i mladi i stari, a svi su se složili u jednome - da ne daju nikome Republiku Srpsku i da su je spremni, ako treba, opet braniti svojim životima.

Kopirati
Drag cursor here to close