Carinski most

Mostar: Ranjavanje u policijskom satu

Ranjeni M.M.(1978.) zadobio je višestruke prostrjelne rane koje su opasne po život.
Vijesti / Flash | 23. 04. 2020. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pucnjavi koja se dogodila u Ulici kardinala Stepinca u četvrtak u 0:15 sati ranjen je M.M. zvani Žule iz Mostara, potvrdila je policija za Bljesak.info.

Pod sumnjom da je ranio M.M. uhićen je K.M., a očevid su obavili pripadnici MUP-a i nadležni tužitelj. 

Iz SKB Mostar za Bljesak.info su potvrdili kako je ranjeni M.M.(1978.) zadobio višestruke prostrjelne rane koje su opasne po život.

''Hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar. Trenutno je respiratorno i hemodinamski stabilno'', navodi se u izjavi iz SKB Mostar za Bljesak.info.

Foto: Bljesak.info / Ranjavanje u policijskom satu

U službenom policijskom izvješću stoji kako je u PS Mostar prijavljeno da je u Ulici kardinala Stepinca ranjena jedna osoba iz pištolja.

''Patrola policije je na licu mjesta zatekla M.M. (1978.) iz Mostara kako leži s tri prostrijelne rane. Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen na CUM. Pored otlijeđenog na licu mjesta zatečen je M.K. (1970.) iz Mostara koji je u ruci držao pištolj. Isti je razoružan i lišen slobode. Nad M.K. je urađen liječnički pregled (trijaža) nakon čega je smješten u prostorije za zadržavanje. Uviđaj je urađen od strane policijskih službenika Sektora krim. policije MUP-a HNŽ i dežurnog kantonalnog tužitelja'', naveo je MUP HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close