Mostar

Provaljeno u Studentski centar: Otuđen printer, deke, grijalica i usisivač

Vijesti / Flash | 10. 08. 2016. u 10:24 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava, priopćio je MUP HNŽ-a na svojim internetskim stranicama.

Tijekom istoga razdoblja iz oblasti javnoga reda i mira registriran je jedan prekršaj, dok je iz oblasti sigurnosti prometa registrirano šest prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila lakše ozlijede.

PP Mostar Centar u utorak je prijavljeno kako je izvršena provala u SK „Sport Plus“ u Ulici S. Radića. Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja koja je utvrdila da je izvršena provala na ulazna vrata, te da je otuđeno 7 TV plazmi i sef s nepoznatim iznosom novca.

PP Mostar Centar u utorak je uposlenik Studenskog centra, paviljona I i II u Sjevernom logoru, prijavio provalu u urede tog centra. Policijska ophodnja je potvrdila navode prijave, te utvrdila da je iz unutrašnjosti otuđen printer, nekoliko deka, grijalica i usisivač. Obilaskom oko navedene zgrade policija je pronašla grijalicu, usisivač i deke, što je vraćeno vlasniku.

U utorak se oko 17:50 sati dogodila prometna nezgoda s većom materijalnom štetom na cesti M 17, u blizini skretanja za Drežnicu. U nezgodi su sudjelovali Marko J. (1993) s vozilom marke Audi i Almin T. (1991) s vozilom marke Audi. Lakše ozlijede zadobio je vozač Marko J. Tijekom vršenja očevida promet se odvijao naizmjenično jednim trakom.

Kopirati
Drag cursor here to close