Tijekom vikenda

Provaljeno u kuće u Mostaru i Konjicu

Vijesti / Flash | 13. 03. 2017. u 09:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 23 prijave, a izdvojene su tri provale u kuće.

U petak je prijavljena provala u Mostaru, u kuću u ulici hajduka A.Šimića. Nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio određenu količinu novca, zlatnog nakita, te ključeve od vozila.

U subotu 11. ožujka 2017. godine u Konjicu je prijavljeno da je izvršena provala u kuću M.L. u mjestu Vratna Gora. Utvrđeno je da je provala izvršena na katu kuće, te u dva podruma pri čemu su otuđeni dva dvogleda, izvjesna količina streljiva, kopačica, dvije motorne pile, dva trimera, agregat, više litara rakije, ispravljač za akumulator, bušilica i brusilica.

Također je utvrđeno da je provala izvršena i u kuću vlasnika I.L. gdje nije ništa otuđeno.

U ovim događajima je zvršen očevid, te spoduzete sve potrebne mjere.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet prekršaja, svi na području Mostara.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je trinaest prometnih nezgoda; na području Mostara osam, na području Jablanice dva, na području Konjica, Stoca i Prozora-Rame registrirana je jedna nesreća. Dviej osobe zadobile su teške tjelesne ozlijede, a dvije osobe ozlijede neutvrđenog stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close