nehaj

Prostitutka priznala: Ubila sam direktora Googlea

Vijesti / Flash | 20. 05. 2015. u 11:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prostitutka Alix Tichelman danas je pred sudom priznala da je nabavila heroin kojim je iz nehaja ubila direktora kompanije Google Forresta Timothya Hayesa na njegovoj jahti u Kaliforniji.

Na osnovu sporazuma o priznanju, osuđena je na šest godina zatvora. Iza rešetaka je već skoro godinu dana, a uhićena je osam mjeseci nakon Heyesove smrti. Sigurnosna kamera na jahti zabilježila je cijeli događaj. Na snimci se vidi kako Forrestu Hayesu (51) ubrizgava heroin. Njemu je potom pozlilo i izdahnuo je, a Tichelman nije pokušala da mu pruži prvu pomoć, niti pozvati hitnu pomoć.

Ona je posle njegove smrti uredno pokupila drogu, igle i druge svoje stvari, preskačući, pri tom, više puta Hayesovo tijelo, nakon čega je, spustivši roletnu na prozoru, kako bi tijelo ostalo skriveno od pogleda, napustila jahtu. Nakon dokaznog video-materijala Tichelman je priznala ubojstvo iz nehaja.

Tichelman je uhićena u jednom luksuznom hotelu gdje su je istražitelji slučaja namamili obećavši joj susret s bogatim klijentom koji je spreman dobro platito seksualne usluge. Hayes je više puta koristio usluge Alix Tichelman i sa njom konzumirao drogu, kao što je bio slučaj i kobne večeri.

Kopirati
Drag cursor here to close