Sve je isto

Proročansko pismo Vlade Šantića: Jesu li Hrvati išta naučili?

Vijesti / Flash | 18. 05. 2016. u 10:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hoće li političko vodstvo Hrvata i dalje svojim inferiornim ponašanjem produžiti uništenje hrvatskog naroda ili će se odlučno, jasno i glasno očitovati za korake i akcije koji će održati Hrvate na područjima gdje žive stoljećima! Jesmo li svjesno žrtvovani od strane od strane neke visoke, običnom čovjeku nerazumljive politike. Da li hrvatski bojovnik gine zbog nemara i nebrige'', napisao je general Vado Šantić u pismu 1995. godine kojeg je iz opkoljenog Bihaća poslao vodstvu HDZ-a, HVO-a i Herceg Bosne.

''Hrvatski narod se sve više okreće ka zapadu i dalekim zemljama, sa sumnjom u opstojnost hrvatskog bića na ovim prostorima! Gospodo iz političkog vodstva, nama nisu potrebni apeli, politikanstvo, inicijative, peticije, nama su potrebni konkretni koraci, akcija'', napisao je general dva mjeseca prije smrti, koja je i danas obavijena velom tajni.

U pismu, kojeg je objavio portal Dnevnik.ba, general Šantić pita dužnosnike je li im draži novac i kapital drugih od ljudi iz naroda koji su ih birali.

 

Kopirati
Drag cursor here to close