Sarajevo

Propjevao član automafije: Policija dobila nova saznanja o ubojstvu sarajevskih policajaca

Lizdek je sa Tužiteljstvom Kantona Sarajevo sada sklopio nagodbu za razbojništvo na Trebeviću kojeg je počinio 23. listopada 2018. godine.
Vijesti / Flash | 22. 07. 2019. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedeljko Lizdek, jedan od osumnjičenih za krađu automobila na Trebeviću 2018. godine, pristao je na suradnju sa istražnim organima u predmetu ubojstva sarajevskih policajaca.

Naime, kako saznaje Klix.ba iz izvora bliskih istrazi, on je ustupio korisna saznanja koja bi tijek istrage mogla preusmjeriti prema Đorđu Cicoviću s kojim je Lizdek sudjelovao u krađi automobila Golf V na Trebeviću.

Podsjetimo, Županijski sud u Sarajevu potvrdio je u veljači optužnicu Tužiteljstva KS protiv Nebojše Marinkovića, Lizdeka, Cicovića i Miloša Pavlovića zbog krivičnog djela razbojništvo.

Lizdek je sa Tužiteljstvom Kantona Sarajevo sada sklopio nagodbu za razbojništvo na Trebeviću kojeg je počinio 23. listopada 2018. godine.

"Pritisnut dokazima, Lizdek je popustio i za uzvrat pristao na manju zatvorsku kaznu, dok je Nebojša Marinković sa ovim slučajem povezan posredno jer je njegov automobil korišten u izvršenju razbojništva", navodi naš izvor.

Ključni dokaz je snimak nadzornih kamera u ulici Zmaja od Bosne od 23. listopada 2018. kada je Lizdekova ekipa pokušala ukrasti Audi stranih tablica koristeći crni Seat Leon, isti onaj koji je kasnije korišten prilikom ubojstva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

S druge strane, Lizdekova ekipa na čelu sa Srećkom Trifkovićem se od ranije dovodi u vezu i sa ubojstvom Damira Ostojića 5. rujna 2018. godine. Također, Trifković se povezuje i sa ubojstvom sarajevskih policajaca te se trenutno nalazi u pritvoru.

U sarajevskom pritvoru se još uvijek nalazi i Miloš Obradov koji se povezuje s ubojstvom sarajevskih policajaca i koji je zbog toga uhićen još u studenom 2018, piše Klix

Kopirati
Drag cursor here to close