HDZ

Projekti u Mostaru se moraju brže dovršavati

Vijesti / Flash | 10. 09. 2016. u 18:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“U prostorijama Doma HDZ-a BiH u Mostaru održana je X. redovita proširena sjednicama Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar. Na sjednici su sudjelovali članovi Gradskog odbora i predsjednici temeljnih ogranaka HDZ-a BiH Mostar.

Razgovaralo se o izborima za zastupnike u Hrvatski sabor, s naglaskom kako je potrebno stvoriti motivirajuće ozračje i animirati što više ljudi da izađu na izbore.

Također, jedna od točaka Dnevnog reda bila je implementacija i problematika provedbe projekata u Gradu Mostaru u 2016. godini. Istaknuta je važnost utjecaja lokalne zajednice i afirmativna inicijativa za unaprjeđenje i uređenje životne sredine. Gradski odbor je analizirao proces provedbe projekata i zaključio da se svi projekti moraju brže izvršavati, kvalitetno i na najvišoj razini, kako bi građani bili zadovoljni uređenjem grada i boljim uslugama.

Gradski odbor izražava žaljenje i zabrinutost zbog neprovođenja presude Ustavnog suda BiH za Mostar i održavanje izbora u Gradu Mostaru 2. listopada 2016. godine. GO HDZ-a BiH Mostar je čvrsto opredijeljen za rješavanje diskriminacije birača u Mostaru, glas svakoga birača mora vrijediti jednako'', priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close