17. rujna

Projekt vijeća mladih Mostar: Brzi spoj s političarima i odgovori na 36 pitanja

Vijesti / Flash | 15. 09. 2014. u 19:27 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara u suradnji sa Agencijom lokalne demokracije Mostar uz podršku Vijeća Europe i uz financijsku podršku Lihtenštajna 17. rujna s početkom u 1000 sati u Gradskoj Vijećnici Grada Mostara implementira projekt ''Speed date a politician - 36 ključnih pitanja za mlade Mostara”.

Cilj projekta ''Speed date a politician - 36 ključnih pitanja za mlade grada Mostara” jeste povećati odgovornost i učešće mladih političara na političkoj sceni Mostara te povećati motivaciju mladih za izlazak na izbore 2014. godine.

''Zašto Mostar i ovaj projekt? Da krenemo od činjenice da je to jedini grad u kojem nisu održani lokalni izbori. Razloga za to je mnogo, posljedice su još strašnije. Postoji li lijek za ove razloge?! Rijedak ali ne i nemoguć. Ovaj projekt je jedan mali penicilin i svijetla točka na kraju mostarskog tunela'', stoji u priopćenju Vijeća mladih Grada Mostara.

Mladi volonteri iz Vijeća mladih Grada Mostara postavit će 36 pitanja mladim političarima koji predstavljaju budućnost Mostarske političke scene i koji će se boriti za bolju budućnost u našem gradu.

“Brzi spoj sa političarima” bit će snimljen, dokumentiran i objavljen na web stranicama Vijeća mladih Grada Mostara ( www.vmgm.org ) i Agencije lokalne demokracije Mostar ( www.ldamostar.org ).

Posao? Socijalna zaštita? Korupcija? Mito? Poticaji? Kako aktivirati mlade? Želimo čuti odgovore od naših budućih predstavnika na političkoj sceni'',  ističe se na kraju priopćenja Vijeća mladih Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close