blokada

Privedeno sedam demobiliziranih boraca

Vijesti / Flash | 02. 08. 2016. u 09:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedam je osoba privedeno nakon što se oglušilo na policijsko naređenje da deblokiraju prometnicu tijekom prosvjeda demobiliziranih boraca, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Naime, u ponedjeljak od 12:30 do 15:15 sati, na magistralnoj cesti M-5 Travnik-Vitez, u mjestu Kanare, općina Travnik, pripadnici organizacije demobiliziranih boraca, njih – kako tvrdi policija – 70-90, blokirali su u potpunosti prometnicu.

''Po saznanju o blokadi ceste, upućene se raspoložive ophodnje Policijske postaje Travnik, te pripadnici Jedinice za potporu MUP-a SBŽ i pripadnici Jedinica za Javni red i mir PU Travnik. Navedeni skup i blokada ceste nije bila zakonski najavljena, pa su stoga upozoreni da deblokiraju navedenu prometnicu'', navodi se u policijskom priopćenju.

''Pošto su se navedeni sudionici oglušili na dano naređenje, te narušili javni red i mir, policijski službenici su u PP Travnik priveli sedam osoba, protiv kojih će se poduzeti Zakonom predviđene mjere i radnje'', navedeno je u priopćenju MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close