Poziv

Priprema se Božićni sajam 'Zlatne ruke Livnjaka'

Sajam će se održati 13. prosinca, a rok za prijavu je 1. prosinca. Broj prijava je ograničen, a prema najavi organizatora očekuju se izlagači s proizvodima i rukotvorinama iz različitih oblasti.
Vijesti / Flash | 12. 11. 2019. u 21:21 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Priprema se Božićni sajam 'Zlatne ruke Livnjaka'

Prodajno trgovački centar ''Forum'' iz Livna poziva sve zainteresirane osobe koje se bave izradom rukotvorina, autohtonih gastronomskih proizvoda i rade na očuvanju starih zanata na području grada Livna i šire da se svojim radovima uključe na Božićni sajam ''Zlatne ruke Livnjaka''.

Sajam će se održati 13. prosinca u prostorijama spomenutog centra, a rok za prijavu je 1. prosinca. Broj prijava je ograničen, a prema najavi organizatora očekuju se izlagači s proizvodima i rukotvorinama iz različitih oblasti.

Riječ je o sajmu rukotvorina što ih ovaj poslovni centar organizira tradicionalno u prosinačko i predblagdansko vrijeme, a osmišljen je kao glavni sezonski događaj, kazali su organizatori sajma koji kao cilj navode jačanje kapaciteta proizvođača rukotvoraca, te upoznavanje javnosti Livna s njihovim radom.

Proteklih godina predstavilo se 40 izlagača, najviše s područja Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Glamoča, Bosanskog Petrovca, Drvara te Trilja iz susjedne Hrvatske.

Posjetiteljima su ponudili proizvode iz domaće radinosti poput sira i suhomesnatih proizvoda, pčelarske proizvode, likere, kupinovo vino, suvenire, ručne drvene i slikarske radove, pleteninu, kožnu galanteriju, oslikano staklo, unikatne darove i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close