Pridružili se

Pripadnici MUP-a Turske stigli u potragu za nestalim radnikom

Izaslanstvo Turske predvodi zamjenik ministra unutarnjih poslova Turske Ismail Çatakli.
Vijesti / Flash | 17. 11. 2021. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova Turske i Ministarstva sigurnosti BiH posjetit će područje Žepča, gdje specijalni spasilački tim Turske i spasioci iz BiH tragaju za turskim državljaninom koji je 9. studenog pao u nabujalu Bosnu u blizini Topčić Polja.

Nakon brifinga timova na lokaciji potrage, predstavnici Ministarstva unutarnji poslova Turske i Ministarstva sigurnosti dat će izjave za medije u 15 u blizini hotela "Kavalir", najavljeno je iz Ministarstva.

Izaslanstvo Turske predvodi zamjenik ministra unutarnjih poslova Turske Ismail Çatakli, a na terenu Žepče nalazi se pecijalni spasilački tim Ureda za upravljanje katastrofama i izvanrednim situacijama Turske (AFAD).

Spasilački timovi prošlog četvrtka uspjeli su pronaći tijelo jednog od dvojice radnika koji su nestali u utorak, 8. studenog, u rijeci Bosni, u koju su upali nakon što je popustio kran na gradilištu u okolini Žepča.

Pronađeno je tijelo 43-godišnjeg državljanina Turske, zaposlenog u poduzeću "Cengiz Insaat", koja izvodi radove na gradnji dijela autoceste na Koridoru Vc.

Na terenu su i pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite.

Kopirati
Drag cursor here to close