Humanost

Pripadnici Granične policije BiH u akciji blagdanskog darivanja

Povodom nadolazećih blagdana, pripadnici Granične policije BiH su, 20. prosinca 2022. godine, pripremili i dijelili darove osobama s posebnim potrebama, oboljelima od raka i onima kojima je to najpotrebnije.
Vijesti / Flash | 20. 12. 2022. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Granične policije BiH, uz niz operativnih akcija koje kontinuirano realiziraju s ciljem suzbijanja prekograničnog kriminaliteta, ne zapostavljaju ni akcije humanitarnog karaktera.

Povodom nadolazećih blagdana, pripadnici Granične policije BiH su, 20. prosinca 2022. godine, pripremili i dijelili darove osobama s posebnim potrebama, oboljelima od raka i onima kojima je to najpotrebnije. Stotine paketića sa osnovnim životnim potrepštinama, kao i slatkišima i igračkama, podijeljeno je prilikom posjeta: Udruženju ''Srce za djecu'' Sarajevo, Samostanu ''Egipat'' u Sarajevu, Vojnoj bolnici u Sarajevu, Udruženju ''Oplemeni srce'' Istočno Sarajevo, Majčinom selu u Međugorju, Domu za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju ''Marija naša Nada'', Udruženju za osobe s invaliditetom ''Kutak sreće'' Široki Brijeg, Udruzi fra Mladen Hrkać, a 28. prosinca, pripadnici Granične policije će posjetiti i Dom osoba s invaliditetom u Višegradu.

Foto: GP BiH / Akcija blagdanskog darivanja

Plemenitom akcijom, pripadnici Granične policije su izmamili osmijeh i radost onima kojima je to najpotrebnije te još jedanput pokazali veliko srce i humanost na djelu. Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija Granične policije BiH, a svakako će se ovakve aktivnosti, sukladno mogućnostima, nastaviti i u budućnosti, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close