Potraga

Prijavljen još jedan nestanak osobe u Hercegovini

Vijesti / Flash | 20. 08. 2015. u 08:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dojave da je R.Š. (1974.) iz sela Bratač nestao 18.8.2015. oko 19:00 sati, ekipa GSS Stanice Mostar je u suradnji s MUP-om RS, CZ Nevesinje i lokalnim stanovništvom, u srijedu popodne i navečer vršila pretragu terena oko sela Bratač. Potraga se nastavlja danas, navodi se iz GSS stanice Mostar.

Iz Ureda za informiranje Centra javne sigurnosti Trebinje je za Bljesak.info rečeno kako je nestanak ove osobe policiji prijavljen u srijedu. Za nestalom osobom vrši se intenzivna potraga.

Općinski stožer civilne zaštite pozvao je udruženja, omladinske organizacije i sve voljne građane da se priključe policiji i civilnoj zaštiti u potrazi za nestalim mještaninom Zaloma.

"Svi ljudi koji su spremni da pomognu u petak u 10 sati treba da se okupe u Vojarni gdje će biti utvrđen plan potrage i prijevoz do Zaloma", priopćeno je iz Općinskog stožera civilne zaštite.

Podsjećamo, 41-godišnji Ratko Šipovac, osoba sa posebnim potrebama, posljednji put je viđen kod obiteljske kuće u zaseoku Knežak 18. kolovoza oko 19 sati od kada mu se gubi svaki trag.

Podsjetit ćemo kako se i dalje vrši potraga za državljaninom Italije Lucianom Ciciarellijem na području Međugorja. 


U ovu potragu su uključene Oružane snage BiH, pripadnici Federalne uprave civilne zaštite, te spasiociiz Mostara, Makarske, Šibenika, Makarske, Orebića, Dubrovnika, Metkovića, Imotskog, Splita, s potražnim psima.

Kopirati
Drag cursor here to close