Dugogodišnja urednica BN TV

Preminula Suzana Rađen Todorić

Suzana Rađen Todorić rođena je 16. prosinca 1962. godine u Sarajevu, ali je veći dio života provela u Jajcu.
Vijesti / Flash | 01. 07. 2022. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je danas u 13 sati i 45 minuta, nakon kraće bolesti, u bolnici u Bijeljini.

Suzana Rađen Todorić rođena je 16. prosinca 1962. godine u Sarajevu, ali je veći dio života provela u Jajcu.

Završila je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a prve novinarske korake napravila je u Radio Jajcu, a ratni vihor ju je doveo u Banja Luku gdje je radila u RTRS-u sve do 1997. godine.

Vrhunac u novinarskoj karijeri napravila je u BN televiziji, gdje je bila urednik Informativnog programa, a uređivala je i vodila više emisija među kojima je i kultni "Puls" i politički magazin "Crno na bijelo".

Bila je dopisnik mnogih regionalnih medija i dobitnik je brojnih priznanja i odlikovanja.

Suzana Rađen Todorić je bila i jedan od boljih poznavatelja političkih prilika ne samo u Republici Srpskoj, nego i u regiji, a u svojim emisijama ugostila je brojne osobe iz javnog  političkog života.

Najveća priznanja i zadovoljstvo u životu osim njene Anje bili su obični ljudi, koji su je prepoznavali svuda gdje se pojavljivala. To joj je, kako je znala da kaže, zadovoljstvo da radi još bolje i da zastupa interese malih običnih ljudi, koji su joj vjerovali.

Suzana Rađen Todorić je otišla a iza sebe je ostavila majku, muža i kćerku, ali i prazninu u srcima svih onih koji su je poznavali.

Datum i vrijeme sahrane bit će naknadno priopćeni.

Kopirati
Drag cursor here to close