JOB Mostar

Predstavnici GO SBB-a Mostar obilježili pogibiju Miralema Juge i Huse Imamovića

Vijesti / Flash | 08. 09. 2015. u 06:57 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici GO SBB-a Mostar Šemsa Bajrović, Sanella Boškailo, Zulfo Batlak i Mujo Trebović, nazočili su u ponedjeljak obilježavanju godišnjice pogibije Miralema Juge i Huse Imamovića, koja je održana u organizaciji Jedinstvene organizacije boraca - JOB Mostar.

"Tim povodom, polaganjem cvijeća i odavanjem počasti prisjetili smo se ne samo ovih heroja Grada, već i mnogih drugih koji su nesebično dali svoje živote u odbrani naše domovine. Također želimo istaknuti da su članovi GO SBB-a Mostar svojim prisustvom obilježili sva važna događanja vezana za Armiju RBiH, kao i sva važna događanja vezana za grad Mostar, jer su članovi GO SBB-a Mostar bili suborci herojima koji su život dali za obranu i suverenitet domovine i Grada, te pamte i ne zaboravljaju lik i djelo istinskih heroja ovih prostora", ističe se u priopćenju GO SBB-a Mostar.

Iz te organizacije podsjetili su i kako su ratni vojni invalidi iz HNŽ-a krenuli u Srebrenicu 4. rujna kako bi obišli i položili cvijeće u memorijalnom centru Veljaci u Bratuncu i memorijalnom centru Srebrenica u spomen na žrtve genocida.

Kopirati
Drag cursor here to close