Tuzla

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo izbore unutar organizacije Mladeži

Vijesti / Flash | 24. 11. 2014. u 10:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apsolutnu podršku kandidatkinji HDZ-a za predsjednicu Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović dalo je Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH na 13. sjednici održanoj u subotu 22. studenog 2014. godine u Tuzli.

Mladež HDZ BiH za domaćina 13. sjednice Predsjedništva odabrala je Tuzlu.

''Našim dolaskom u Tuzlu izražavamo punu podršku radu Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Soli te šaljemo poruku da smo u potpunosti uz hrvatski narod ovog dijela BiH'', rekao je predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul.

Članove Predsjedništva Mladeži HDZ BiH pozdravili su predsjednik ŽO HDZ BiH Soli Mijo Krešić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH Soli Dalibor Vidović i predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Tuzla Dražen Divković.

Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH donijelo je odluku o raspisivanju izbora unutar organizacije Mladeži HDZ BiH. Izbori za temeljne organizacije održati će se od 1. do 21. prosinca 2014. godine. Općinske i gradske organizacije izbore će održati od 2. do 25. siječnja 2015. godine. Županijske i regionalne organizacije, kao i Organizacija Mladeži HDZ BiH za Distrikt Brčko, izborne skupštine trebaju održati od 26. siječnja do 8. veljače 2015. godine.

Nakon održavanja navedenih izbornih skupština Središnji odbor Mladeži HDZ BiH sazvati će Konvenciju Mladeži HDZ BiH na kojoj će se izabrati novo vodstvo Mladeži HDZ BiH. 

Na sjednici se razgovaralo o aktivnostima Mladeži HDZ BiH, kao i o implementaciji izbornih rezultata u BiH te Predsjedničkim izborima u RH, navode iz Mladeži HDZ BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close