Sarajevo

Predsjednik Suda u Sarajevu prijavljen za seksualno uznemiravanje

Špoljarić je prijavljen za više kaznenih djela, među kojima i seksualno uznemiravanje – za koje ga je prijavila Enisa Pazalja, sekretar ovog suda - piše Žurnal.
Vijesti / Flash | 11. 10. 2019. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uključila se u istragu protiv predsjednika Županijskog suda u Sarajevu Vladimira Špoljarića.  Špoljarić je prijavljen za više kaznenih djela, među kojima i seksualno uznemiravanje – za koje ga je prijavila Enisa Pazalja, sekretar Županijskog suda u Sarajevu, piše Žurnal.info.

Prema pisanju Žurnala, Enisa Pazalja već je dala iscrpan iskaz inspektorima SIPA-e, a uporedo je i Ured disciplinskog tužitelja otvorio istragu.

Špoljarić je Pazalji pisao ljubavne poruke i udvarao joj se na radnom mjestu, pokušao je ostvariti fizički kontakt, da bi na kraju sve završilo teškim riječima i prijetnjama. Pazalja je nakon svega Špoljarića odlučila prijaviti nadležnim organima, navodi Žurnal.

Špoljarić je također prije četiri godine bio u fokusu medija, koji su ga povezivali s Esedom Radeljašem  - obzirom da je Radeljaš gradio vikendicu na zemlji sudije Špoljarića u vrijeme kada je on rješavao njegov sudski postupak.

Kopirati
Drag cursor here to close