Dijalog

Poziv mladima Mostara na javnu tribinu 'Pet do dvanaest'

''Cilj je ove javne tribine pružiti priliku mladima Mostara da sudjeluju u konstruktivnom dijalogu s predstavnicima podmlatka političkih opcija''
Vijesti / Flash | 06. 08. 2018. u 09:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Agencije lokalne demokratije (LDA Mostar), Vijeća mladih Grada Mostara (VMGM) i Omladinskog kulturnog centra Abrašević (OKC Abrašević) 18. rujna, u prostorijama OKC-a Abrašević u Mostaru, održat će se javna tribina "Pet do dvanaest" namijenjena susretu mladih Grada Mostara s kandidatima za Opće izbore 2018. 

''Cilj je ove javne tribine pružiti priliku mladima Mostara da sudjeluju u konstruktivnom dijalogu s predstavnicima podmlatka političkih opcija i da imaju priliku postavljati pitanja o mogućnostima doprinosa lokalnoj zajednici'', priopćeno je iz LDA Mostar. 

Dodaje se kako je povod organiziranju tribine činjenica da Gradsko vijeće Grada Mostara formalno ne postoji od 2012. godine, te da lokalni izbori u Gradu nisu održani 10 godina, niti su mladi Grada Mostara ikada imali priliku birati ili biti birani. 

Navode kako će LDA Mostar, VMGM i OKC Abrašević i u budućnosti naglasak stavljati na mlade te im pružati priliku i mogućnost da slobodno, demokratski i argumentirano iznesu svoja mišljenja i stavove. 

Otvoreni poziv za sudjelovanje na javnoj tribini za sve mlade Grada Mostara bit će objavljen na službenim stranicama i društvenim mrežama organizatora događaja od ponedjeljka, 6. kolovoza, i bit će otvoren do 31. kolovoza 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close