Išetao iz livanjske bolnice

Potraga za nestalim Mićom Kneževićem već 26 dana bez rezultata

Ona je dodala da će na inicijativu obitelji u nedjelju, 4. kolovoza, u Livnu biti organizirana masovna potraga uz pomoć policije i Gorske službe spašavanja /GSS/ BiH.
Vijesti / Flash | 02. 08. 2019. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

/ Potraga za nestalim Mićom Kneževićem

Potraga za nestalim Mićom Kneževićem /77/ iz Drvara koji je nestao iz livanjske bolnice traje već 26 dana bez rezultata, rekla je Srni kćerka nestalog Ana Knežević.

Ona je dodala da će na inicijativu obitelji u nedjelju, 4. kolovoza, u Livnu biti organizirana masovna potraga uz pomoć policije i Gorske službe spašavanja /GSS/ BiH.

''U 9 sati planirana je masovna potraga za mojim ocem o kome nema nikakvih informacija već 26 dana. Osim policije i ljudstva, u potragu će biti uključena i GSS BiH. Vjerujem da je moj otac živ'', rekla je Kneževićeva.

Kneževićeva je apelirala da se građani Livna, Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova pridruže potrazi za njezinim ocem i pregledaju okućnice i pomoćne objekte.

Video: Potraga za Mićom Kneževićem iz Drvara

Dodala je kako smatra da se u prva tri dana potrage nije mnogo uradilo zbog, kako kaže, pravila koje nalaže policija.

''Pravila nalažu da se u potragu za nestalim kreće nakon 48 sati. Istina je da je policija krenula u potragu za mojim ocem nakon 24 sata, ali, eto, to je bilo već kasno jer je tata već nestao s vidika kamera'', dodala je Kneževićeva.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a Ivica Vrdoljak rekao je Srni da je i jučer pretraživan dio gdje je nestali Knežević posljednji put viđen na kamerama, ali da, nažalost, nema rezultata.

On je dodao da obitelj ima maksimalnu podršku od MUP-a HBŽ-a

Mićo Knežević nestao je iz livanjske bolnice u petak, 5. srpnja. On je tada na sebi imao svijetlozelenu košulju i tamnosive hlače.

Kopirati
Drag cursor here to close