Spreman program

Posušje spremno za Dan branitelja: Mimohod i posebna regulacija prometa

Program će započeti u 16:00 svetom misom u župnoj crkvi u Posušju, za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje, uz izravan prijenos na Radio Posušj
Vijesti / Flash | 29. 05. 2018. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Posušje  / Detalj mimohoda iz 2017. godine

U tijeku su završni radovi na uljepšavanju posuških ulica pred sutrašnji mimohod povodom Dana branitelja općine Posušje.

Podsjetimo, program će  započeti u 16:00 svetom misom u župnoj crkvi u Posušju, za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje, uz izravan prijenos na Radio Posušju.

Potom će uslijediti i svečani mimohod gradskim ulicama do Trga hrvatskih branitelja, gdje će biti nastavljen službeni dio programa uz polaganje vijenca i paljenje svijeća pred braniteljskim spomen obilježjem, molitvu, obraćanja i nastupe klape Grga, te muške i ženske klape Zvizdan. Po završetku službenog dijela predviđeno je neformalno druženje branitelja, gostiju i žitelja Posušja, navedeno je na stranici Općine Posušje.

Ovim putem pozivamo sve žitelje da u što većem broju, zajedništvu i dostojanstvu obilježe Dan branitelja općine Posušje.

S obzirom na svečani mimohod povodom Dana branitelja, 30.5.2018., koji će se odvijati ulicama kralja Tomislava i fra Grge Martića, molimo vozače da izbjegavaju parkiranje na navedenim lokacijama u vremenu od 15:00 do 18:00 sati. Također na prostoru platoa, odnosno Trga hrvatskih branitelja, istog dana neće biti moguće parkirati vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close