Kolege

Prenj: Postavljena spomen klupa u sjećanje na stradalog planinara Zorana Škutora

Klupa je postavljena na planinarskoj stazi Goranci – Jastrebinka, na vidikovcu odakle se pruža lijep pogled na planine Prenj, Čabulju i Velež.
Vijesti / Flash | 16. 11. 2020. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prisutnosti rodbine, prijatelja, članova HPD Prenj 1933 Mostar, te polaznika planinarske škole postavljena je spomen klupa u sjećanje na planinara Zorana Škutora, koji je tragično stradao 15. ožujka 2020. godine na planini Prenj.

Klupa je postavljena na planinarskoj stazi Goranci – Jastrebinka, na vidikovcu odakle se pruža lijep pogled na planine Prenj, Čabulju i Velež.

Ovo je bila još jednom prilika da se sjetimo nesretnog događaja i našeg dragog kolege Zorana, poručili su iz HPD Prenj 1933.

Foto: HPD Prenj 1933 / Postavljena spomen klupa u sjećanje na stradalog kolegu planinara Zorana Škutora

''Mostar u svom okruženju ima prelijepe planine koje sve vise privlače brojne planinare, ali uz sve pozitivne strane ne smijemo zaboraviti i na opasnosti i rizike.

Ispred planinarskog društva savjetujemo sve da pri odlasku u planine i zahtjevnije uspone budu oprezni.

Najispravniji put je edukacija od početnih, pa sve do zahtjevnih planinarskih vještina i znanja, u sklopu planinarske udruge i korištenje savjeta i znanja iskusnijih planinara.

Nastojmo učiniti sve da do ovakvih tragedija više ne dođe, a da iz planina ponesemo samo lijepe utiske i uspomene'', poručili su planinari. 

Kopirati
Drag cursor here to close