Republički stožer

Policijskim službenicima u RS-u po 1.000 KM

Zbog posebno otežanih uslova rada u periodu od 15. marta do 15. aprila predložena je isplata pomoći onima koji su radili najmanje tri sedmice u ovom periodu
Vijesti / Flash | 29. 04. 2020. u 18:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Republički stožer za izvanredne situacije donio je na današnjoj sjednici Zaključak o isplati jednokratne novčane pomoći policijskim službenicima od 1.000 KM, javlja Anadolu Agency (AA).

"Republički stožer za izvanredne situacije se upoznao s Informacijom Ministarstva unutarnjih poslova o posebno otežanim uvjetima rada policijskih službenika koji su radili u periodu od 15. ožujka do 15. travnja, a koji su prouzrokovani pojavom koronavirusa, kao i s predloženim zaključkom da se svakom policijskom službeniku koji je u navedenom periodu radio najmanje tri tjedna isplati jednokratna novčana pomoć u iznosu od 1.000 KM", navodi se u priopćenju iz Vlade RS.

Predloženo je Fondu solidarnosti za obnovu RS da u saradnji s Ministarstvom unutarnjim poslova omogući isplatu jednokratne novčane pomoći za svakog policijskog službenika u iznosu od 1.000 KM.

"Zadužuje se Ministarstvo unutarnjih poslova da Fondu solidarnosti za obnovu RS dostavi spisak policijskih službenika koji ispunjavaju uvjete za isplatu jednokratne novčane", stoji u priopćenju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close