Stop

Pokušali ući u BiH s krivotvorenim PCR testovima

Putnici su kontrolirani u vozilu nacionalnih oznaka Republike Srbije na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak.
Vijesti / Flash | 01. 12. 2020. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Službenici Jedinice granične policije Zvornik u ponedjeljak, 30. studenoga, otkrili su četiri falsificirana PCR testa na covdi-19 prilikom graničnih provjera četvorice državljana Republike Turske.

Putnici su kontrolirani u vozilu nacionalnih oznaka Republike Srbije na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Šepak, priopćila Granična policija BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazano djelo "falsificiranje isprave", o događaju je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, prema čijem je nalogu predmet ustupljen službenicima Stanice granične policije Trbušnica Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije.

Istog dana, Službenici Jedinice granične policije Bijeljina otkrili su krivotvorenu vozačku dozvolu Republike Turske koju je na uvid dao državljanin Turske prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača.

Državljanin Turske je kontroliran u vozilu nacionalnih oznaka Republike Srbije.

O događaju je obaviješten tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, prema čijoj je naredbi predmet ustupljen službenicima Stanice granične policije Sremska Rača Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close