Zvornik

Pokušali krijumčariti dva teleta preko Drine

Nakon uočavanja policijskih službenika, dvije NN osobe su se čamcem udaljile u smjeru Srbije.
Vijesti / Flash | 22. 05. 2020. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:: GP BiH / Pokušali krijumčariti dva teleta preko Drine

Policijski službenici Postrojbe granične policije Zvornik spriječili su krijumčarenje stoke iz Srbije u BiH, 21. svibnja u ranim jutarnjim satima, u mjestu Karakajsko polje, sektor A2, priopćili su iz Granične policije BiH.

Policijski službenici PGP Zvornik su na obali rijeke Drine zatekli državljanina BiH, M.Č., putničko motorno vozilo VW marke Jetta bez registarskih oznaka i dva teleta koja su prevezena iz Srbije preko rijeke Drine. Nakon uočavanja policijskih službenika, dvije NN osobe su se čamcem udaljile u smjeru Srbije. Obavljeno osiguranje lica mjesta, a zbog osnovane sumnje da je počinjeno kazneno djelo ''Krijumčarenje'' obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH te je osoba lišena slobode. Od osobe je uzeta izjava u svojstvu osumnjičenog, daktiloskopski obrađeno, a izvještaj o počinjenom kaznenom djelu će biti dostavljen u redovnoj proceduri.

Ovo je još jedna u nizu uspješnih akcija Postrojbe granične policije Zvornik, koji se uspješno bore s velikim priljevom migranata u sprječavanju njihovih pokušaja ilegalnih prelazaka državne granice na području Zvornika, i ulažu maksimalne napore s ciljem otkrivanja i sprječavanja prekograničnog kriminala.

Kopirati
Drag cursor here to close