Šantićeva ulica

Priveden osumnjičeni zbog pokušaja napada na maloljetnicu u Mostaru

Operativnim radom na terenu patrola policije je uspjela pronaći osumnjičenu osobu, gdje je utvrđeno da se radi o Z.D. (1976) iz Mostara koji je predan djelatnicima OKP-e na krim. obradu.
Vijesti / Flash | 02. 10. 2023. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna muška osoba predana je Odjelu kriminalne policije MUP-a HNŽ na obradu zbog sumnje pokušaja napastovanja maloljetne ženske osobe, priopćeno je iz ovog ministarstva.

Kako navode u biltenu, u petak 29. rujna u Policijskoj postaji Mostar Centar ženska osoba (2010.) iz Mostara prijavila je da ju je u Ulici Ante Šantića nepoznata muška osoba pokušala napastvovati.

Patrola policije je obavila razgovor s prijaviteljicom, koja je u pratnji oca upućena u Odjel krim. policije radi podnošenja prijave. Operativnim radom na terenu patrola policije je uspjela pronaći osumnjičenu osobu, gdje je utvrđeno da se radi o Z.D. (1976.) iz Mostara koji je predan djelatnicima OKP-e na krim. obradu.

S cijelim događajem upoznat nadležni tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere.

Informacija o pokušaju otmice djevojčice u Šantićevoj ulici u Mostaru, u blizini VI. osnovne škole pojavila se u petak u pojedinim medijima. Iako su naveli da su na teren izašli policijski službenici policijske postaje Mostar te legitimirali i priveli jednu osobu, ovu informaciju za Bljesak.info nisu potvrdili u MUP-u HNŽ.

Slučaj pokušaja napada djevojčice u Mostaru prijavljen je u petak u popodnevnim satima kriminalističkom odjelu Policijske uprave Mostar.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close