Banja Luka

Majka i sin oboljeli od korona virusa pobjegli iz Klinike za infektivne bolesti

Iz Policijske uprave Banja Luka apeliraju na sve građane da se tijekom vanredne situacije u RS, ponašaju odgovorno i savjesno
Vijesti / Flash | 27. 03. 2020. u 10:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija identificirala je i locirala dvije osobe, koje su jučer pobjegle iz Klinike za infektivene bolesti. Riječ je o majci i sinu kod kojih je testiranjem potvrđena zaraza koronavirusom, a oni su bili smješteni na Kliniku za infektivne bolesti.

Radi se o G.R. i D.R. nastanjenim u Banjoj Luci, kod kojih je utvrđen koronavirus.

''O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o kaznenim djelima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, te da se navedene osobe liše slobode ukoliko postoje uvjeti, a ako ne, da se obezbijede do sticanja uvjeta za njihovo lišenje slobode '', priopćeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Prethodno je jučer D.R., nezadovoljan uvjetima u studenskom centru "Nikola Tesla“, gdje je smještaj za osobe kojima je potvrđen koronavirus, prijetio da će skočiti sa petog sprata, nakon čega su on i njegova majka G.R. premješteni na Kliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banjoj Luci.

Iz Policijske uprave Banja Luka apeliraju na sve građane da se tijekom vanredne situacije u RS, ponašaju odgovorno i savjesno, te da postupaju u skladu sa zaključkom Stožera za vanredne situacije RS, jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

Kopirati
Drag cursor here to close