Slobodanka Tošić

Playboy zečica osuđena na dvije i pol godine zatvora zbog sudjelovanja u pokušaju ubojstva

Vijesti / Flash | 02. 03. 2016. u 09:34 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša misica Slobodanka Tošić osuđena je na jedinstvenu kaznu od dvije i pol godine zatvora.

Tošiće je danas osuđena zbog toga sto je bila član udruženog zločinačkog poduhvata i suučesništva u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrale 13. travnja 2006 godine. Njoj će u kaznu biti uračunato vrijeme provedeno u pritvoru od 17. svibnja do 21. kolovoza 2015. godine. Slobodanka Tošić kao i njen odvjetnik nisu se pojavili na izricanju presude, pišu Nezavisne.

Tošić je optužena da je kao član Elezove kriminalne grupe sudjelovala u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrale, tako što ga je u travnju 2006. namamila u sačekušu u naselju Vranješ.

Osuđena u narednih 15 dana ima pravo na žalbu, a u međuvremenu vrijede ranije izrečene mjere zabrane. Tošiće je 2015. godine uhićena u Hrvatskoj, te je predana pravosudnim organima BiH. U kolovozu prošle godine puštena je na slobodu uz određene mjere zabrane.

Jadranka Tošić, majka Slobodanke Tiošić rekla je da je razočarena i iznenađena zbog presude.

Podsjetimo, Darko Elez, koji u Sremskoj Mitrovici izdržava devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog više kaznenih djela nedavno je putem video-linka dao iskaz u korist Slobodanke Tošić. U iskazu je negirao da Tošić ima ikakve veze s onim šro joj se stavlja na teret.

''To je izvan svake pameti. Slobodanka je žrtva čitavog postupka i ništa nema s tim, naveo je Elez. Ja optuženu znam iz viđenja. Nikada je nisam poticao da sudjeluje u pokušaju ubojstva Ždrale'', rekao je Elez, negirajući navode Anđelka Veljančića, za kojeg je kazao da je "patio od kompleksa da bude neka ličnost".

Kopirati
Drag cursor here to close