Sarajevo

Pivić imenovan za šefa Moneyval izaslanstva BiH

Moneyval izaslanstvo će sudjelovati u radu Moneyval komiteta, te obavljati druge aktivnosti s ciljem realiziranja međunarodnih obveza Bosne i Hercegovine u području borbe protiv pranja novca i financiranja terorističkih aktivnosti.
Vijesti / Flash | 23. 11. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Internet / Pivić imenovan za šefa Moneyval izaslanstva BiH

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine donijelo je na vanrednoj sjednici, na prijedlog Ministarstva sigurnosti, Odluku o imenovanju Izaslanstva Bosne i Hercegovine pri Komitetu stručnjaka Vijeća Europe za evaluaciju borbe protiv pranja novca i financiranja terorističkih aktivnosti (Moneyval komitet).

Izaslanstvo Bosne i Hercegovine (Moneyval izaslanstvo), kao privremeno, interresorno i stručno tijelo Vijeća ministara, između ostalog, predstavljat će Bosnu i Hercegovinu i sudjelovati u radu Moneyval komiteta te obavljati druge aktivnosti s ciljem realiziranja međunarodnih obveza Bosne i Hercegovine u području borbe protiv pranja novca i financiranja terorističkih aktivnosti.

Za šefa Moneyval izaslanstva Bosne i Hercegovine određen je Nezir Pivić iz Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine, a članovi su predstavnici nadležnih državnih, entitetskih i institucija Brčko Distrikta.

Kopirati
Drag cursor here to close