BiH

Pet osoba uhićeno na graničnim prijelazima

Vijesti / Flash | 03. 02. 2017. u 13:23 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine 2. i 3. veljače na graničnim prijelazima uhitili su pet osoba na temelju raspisanih potraga.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška, pri ulasku u BiH, uhićen je N. T. (1980.), državljanin Republike Srbije za kojeg je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska stanica Bijeljina raspisala potragu zbog kaznenog djela "teška krađa". Službenici Postrojbe granične policije Gradiška predali su ga pripadnicima PS Gradiška.

Službenici PGP Orašje uhitili su S. S. (1957.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuju Općinski sud u Lukavcu i Osnovni sud u Doboju zbog kaznenih djela "šumska krađa". Bh. državljanin je kontroliran prilikom ulaska u BiH, na MGP Orašje, i predan je službenicima Sudske policije Odžak.

Na MGP Bratunac pri ulasku u BiH službenici PGP Zvornik uhitili su R. M. (1986.), državljanina BiH, jer ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela "prikrivanje". Predanje službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo uhitili su E. A. (1958.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela "skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka". Državljanka BiH stigla je na Međunarodni aerodrom Sarajevo letom iz Ljubljane. Predana je službenicima Sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla, na letu za Dortmund, uhićen Š. M. (1984.) jer je za njom Policija Brčko distrikta BiH raspisala potragu zbog kaznenog djela "krađa". Službenici PGP Aerodrom Tuzla predali su bh. državljanku pripadnicima Policije Brčko distrikta BiH, navodi se u priopćenju Granične policije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close