Farsa na HRT-u

Pernar otišao iz emisije 'Nedjeljom u dva'

Vijesti / Flash | 13. 11. 2016. u 14:16 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon samo petnaestak minuta saborski zastupnik Živog zida je napustio studio emisije Nedjeljom u 2, a zatim je na svom Facebook profilu objasnio zašto je to učinio.

"Stanković me pitao zašto obrazovni program HRT-a smatram lošim, ja sam rekao da je to iz puno razloga, a jedan od njih je i taj što šute o etničkom čišćenju 750.000 Palestinaca i otimanju njihove imovine. On me u tom trenutku prekinuo jer nije htio da kažem da je Izrael država stvorena na etničkom čišćenju, kada sam shvatio da mi neće dozvoliti da odgovorim na njegovo pitanje do kraja, odlučio sam napustiti studio.

S takvim neprofesionalnim novinarom ne želim raditi", napisao je Pernar.

"Nisam htio sudjelovati u farsi u režiji Aleksandra Stankovića koji postavi pitanje pa ne dozvoljava da se odgovori. Zapravo problem nije u odgovoru, nego istini o kojoj se ne smije na HRT-u govoriti.", dodao je.

Pola sata nakon što je čelnik Živog zida Ivan Pernar naprasno napustio HTV-ov studio zbog čega je nakon samo 15-ak minuta prekinuta emisija Nedjeljom u dva, voditelj i urednik Aleksandar Stanković obratio se svom nesuđenom gostu videoporukom.

Kopirati
Drag cursor here to close