Pernar Hrvatima u BiH: Herceg Bosna ne bi riješila probleme

Vijesti / Flash | 07. 11. 2016. u 08:29 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Moja poruka Hrvatima u BiH, mnogi od vas su uvjereni da bi hrvatski entitet riješio vaše probleme i sa čežnjom se sjećate Herceg Bosne, međutim, sjetite se Republike Srpske - Srbi imaju svoj entitet i autonomiju, ali što imaju od toga. Propadaju i nestaju kao da je nemaju.

Republika Srpska nije riješila probleme Srba u BiH, niti bi Herceg Bosna riješila probleme Hrvata, jedina razlika bi bila u tome da bi "naši" imali monopol da vas kradu.

Jedino rješenje za Hrvate, Srbe i Bošnjake je monetarni suverenitet i zajednička vlastita valuta bez koje ste osuđeni na dužničko ropstvo i ekonomsku propast bez obzira na narodnost i entitet u kojem živite.

Ljudi bježe iz BiH iz ekonomskih, a ne nacionalnih razloga, a glavna prepreka vašoj ekonomskoj slobodi su vaši izabrani predstavnici koji su korumpirani i služe Briselu i Washingtonu umjesto vlastitom narodu.

Iz ekonomskog ropstva i propasti možete izaći samo promjenom politike Centralne banke BiH, a ona se nalazi u Sarajevu, zato sam rekao da tamo treba tražiti rješenje za vaše probleme", poručio je Pernar na Facebooku.

"Zastupnik Živog zida u hrvatskom Saboru Ivan Pernar je komunikacijski kapitalizirao svoj mandat te je već u prvom mjesecu svoga mandata uskočio na listu i to među deset najpozitivnijih domaćih političara", pokazalo je istraživanje agencije Promocije plus o društvenim i političkim preferencijama CRO Demoskop.

Kopirati
Drag cursor here to close