Udar na ustavni poredak

PDP traži od Lukača da ispita navode o navodnom planu ''Posljednja šansa''

Vijesti / Flash | 20. 05. 2017. u 11:44 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub zastupnika Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske uputio je pitanje ministru unutarnjih poslova RS-a Draganu Lukaču u kojem traže hitnu provjeru saznanja u vezi s navodnim planom ''Posljednja šansa'' objavljenim u medijima, a kojim se, navodno, "udara" na ustavni poredak Republike Srpske.

''S obzirom na to da se radi o vrlo ozbiljnim tvrdnjama koje, navodno, udaraju na stabilnost RS-a, pitamo ministra Lukača što je poduzeo u vezi s tim i tražimo da nas hitno informira o saznanjima.

Radi se o suviše važnim pitanjima da bi ostala u sferi nagađanja. Tražimo od ministra unutarnjih poslova Republike Srpske da hitno preduzme sve mjere kako bi eventualni sudionici navodnog plana ''Posljednja šansa'' bili kažnjeni.

Ukoliko se, pak, ispostavi da se radi samo o širenju dezinformacija s ciljem diskreditiranja opozicije u Republici Srpskoj, od ministra unutarnjih poslova RS-a zahtijevamo da protiv organizacija i pojedinaca koji su u vezi s ovom temom istupali u javnosti pokrene istragu zbog podmetanja kaznenog djela i širenja straha od udara na ustavno uređenje RS-a'', navode iz Kluba zastupnika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske u pitanju upućenom ministru unutarnjih poslova RS-a Draganu Lukaču, priopćeno je iz PDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close