Predstavništvo u Izraelu

PDP: Dodik nam umjesto odgovora uzvraća napadima

Vijesti / Flash | 24. 04. 2017. u 14:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Partije demokratskog progresa (PDP) danas su priopćili da neće odustati dok ne dokažu istinu i ne dobiju kompletan odgovor Vlade Republike Srpske u vezi s predstavništvom tog bh. entiteta u Izraelu.

Dužnosnici ove stranke, među kojima je i potpredsjednik PDP-a i ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, posljednjih 15-ak dana inzistiraju da dobiju odgovor na pitanje na čiji račun idu pare namijenjene, kako se navodi u priopćenju, kontroverznom predstavništvu RS-a u Izraelu.

''Inzistiramo da saznamo istinu o novcu koji je isplaćen iz proračuna RS-a i jasno je da samo zato postajemo meta napada primitivnih napada Milorada Dodika'', stoji u priopćenju ove stranke koja, kako se navodi, osuđuje ''necivilizirane'' napade predsjednika RS-a na ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnadka.

Podsjećaju da rok za odgovore na vrlo jednostavna, ali za vlast RS-a očigledno neugodna pitanja koja je zastupnički klub PDP u Narodnoj skupštini RS-a postavio Vladi ističe danas.

''Sasvim je očigledno da u nedostatku konkretnih odgovora bombastični napadi u javnosti predstavljaju najbrže skretanje pažnje'', navode iz PDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close