Mostar

Ozlijeđeni u stravičnoj prometnoj nesreći stabilno

U prometnoj nesreći, koja se dogodila na lokalitetu Žovnica, sudjelovalo je pet vozila, a jedna je osoba smrtno stradala, dok su tri ozlijeđene
Vijesti / Flash | 15. 03. 2019. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svih troje pacijenata smještenih u Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici Mostar zbog ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak 14. ožujka, su stabilno, potvrđeno je za Bljesak.info iz mostarske bolnice.

''K. M. (1995.) je hospitalizirana u Jedinici intenzivnog liječenja. Zadobila je teške tjelesne ozljede, a trenutno je hemodinamski i respiratorno stabilna. M. M.(1997.) je hospitaliziran na Odjelu za abdominalnu kirurgiju. U pitanju su lake tjelesne ozljede. L.T. (1991.) je hospitalizirana na Odjelu za traumatologiju. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život'', rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža iz SKB Mostar.

Podsjećamo, u prometnoj nesreći, koja se dogodila na lokalitetu Žovnica, sudjelovalo je pet vozila, a jedna je osoba smrtno stradala, dok su tri ozlijeđene. Poginuo je 22-godišnji M. Đ. iz Posušja.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close